Ik ben Suzanne Rust

Ik luister graag naar het ritme van de zee, voel het zand tussen mijn tenen, geniet van de ruimte om me heen, ontdek de warmte van de zon op mijn gezicht of voel juist de regen. Welk weertype het ook is, op het strand kom ik In de Rust.

Suzanne Rust op het strand
Mijn verlangen naar In de Rust

Als geen ander weet ik wat het is om alle ballen hoog te houden: drukke en emotioneel zware baan bij de politie, een gezin met twee jonge kinderen, een leuke partner zijn, huishouden, sporten en ga zo maar door. Mijn rustpuntje was af en toe een yogales volgen.

Tot het niet meer ging en ik totaal over de kop ging. Er ontstond onrust. Ik had het gevoel mezelf compleet kwijt te zijn. Er ontwikkelden zich fysieke klachten en ik raakte verstrikt in twijfels, gedachten en onzekerheden. Op dat moment wilde ik van alles aan mijn leven veranderen. Mijn werk, mijn leefstijl, mezelf. Maar het lukte allemaal niet. De rust was er niet: niet in mijn hoofd en niet in mijn lichaam.

Mijn lichaam, mijn ademhaling, mijn gedachten  verlangden naar In de Rust zijn.

Het keerpunt

Om mezelf weer terug te vinden begon ik totaal uit mijn comfortzone aan de opleiding tot holistisch leefstijlcoach. Ik leerde over stress, de kracht van ademhaling en hoe je ademhaling je weer kan ontspannen. Ik volgde lessen over gezonde voeding en de invloed van bewegen op een gezonde en ontspannen leefstijl.

Voor het eerst in een lange tijd luisterde ik weer naar de signalen van mijn lichaam, voelde mijn onrustige en oppervlakkige ademhaling en werd me bewust van de fysieke en mentale klachten en mijn gedachten. Ik herpakte mezelf, leerde weer naar mijn gevoel te luisteren, ontdekte mezelf weer.

Suzanne Rust, holistisch coach en reiki behandelaar

Toen die rust er was, was er pas ruimte voor verandering. In de Rust is natuurlijk niet alleen ontstaan door mijn achternaam. Ik heb zelf ervaren wat de kracht van In de Rust zijn betekent.

Gaan wij samen vanuit In de Rust
naar verandering?