Ontspanmomenten

Ontspanningsmassage

Herken jij dit?

Je hebt het druk. Deadlines, plannen, doelen en to do lijstjes vliegen je om de oren. Je bent druk op het werk, thuis met de kinderen en ook je vrije tijd wordt opgeslokt door allerlei verplichtingen. Het lijkt wel alsof je alleen maar door moet gaat en er geen moment voor jou is. 

Een moment voor jezelf

Tijdens een In de Rust ontspanningsmassage komen je lichaam en geest tot rust door de warme en liefdevolle aanraking van mijn handen. Je hoeft je tijdens de massage niet druk te maken om de dagelijkse bezigheden. Je mag je gedachtes even laten rusten. Je mag ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Je kan zo herstellen van de stress en onrust die je voelt.  

Je mag de rust, stilte en aandacht ontvangen. Een massage is een heerlijke manier van ontspanning. 

Een In de Rust ontspanningsmassage is hét moment voor jou.

In de Rust ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage en laat je lichaam op een vriendelijke manier ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Het tempo en de druk liggen tijdens een ontspanningsmassage lager, zodat je lichaam volledig In de Rust kan gaan.  Tijdens een In de Rust ontspanningsmassage mag je uit de doen-stand en mag je loslaten wat je niet meer nodig hebt. De aandacht gaat naar het voelen van je lichaam en je gevoelens. Je wordt je meer en meer bewust van hoe je lichaam aanvoelt en welke lichaamssensaties je ervaart. Emotionele blokkades die zich vastgezet hebben in je lichaam kunnen zachter worden en loskomen.  

Een ontspanningsmassage kan verlichting geven bij stress klachten, zoals hoofdpijn, stijve en pijnlijke spieren en nek en schouderklachten. Het helpt het lichaam in balans te blijven en het ondersteunt en versterkt het zelfgenezend vermogen.   

In de Rust ontspanningsmassage: echt een moment voor jezelf

Voordelen van de In de Rust ontspanningsmassage

De basis van een In de Rust ontspanningsmassage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. 

De voordelen van een ontspanningsmassage zijn:

Vriendelijke woorden

Al meerdere rustgevende en leerzame ontspanmomenten gehad bij Suzanne van In de Rust. Suzanne legt uit hoe je ademhaling effect heeft op je hele lichaam en brengt je compleet tot rust. Er wordt ook uitgelegd hoe je thuis oefeningen kan doen om te mediteren. Ik raad iedereen In de Rust aan.

S-.

Tarieven

Per massage van 60 minuten: €60,-

Een massage van 90 minuten: €90,-

Ben je er klaar voor om jezelf dit moment te gunnen? Neem vrijblijvend contact op.

Wil jij thuis een In de Rust ontspanningsmassage ervaren?

Zorg dat je lekker zit in een comfortabele houding. Zet je voeten plat en stevig op de grond. Voel de grond onder je voeten. Rust je blik zachtjes op een punt voor je. Laat je ademhaling als vanzelf gaan. Ervaar dat de adem zijn eigen ritme heeft. Er hoeft verder helemaal niets. Maak je geen zorgen als je merkt dat je aandacht afdwaalt. Breng steeds met liefde jouw aandacht terug naar de ademhaling. Begin steeds opnieuw, hoe vaak je ook afdwaalt…

Ga dan met je aandacht naar je handen. Open je handen, in een ontvangende houding. Je gaat met volledige aandacht je handen masseren. Je kan eventueel een massageolie gebruiken, maar deze handmassage kan ook zonder. Masseer je handen, met een rustige ademhaling en in volledige verbinding met jezelf. Voel de muis van je hand, je handpalm, de bovenkant van je hand en masseer daarna één voor één je vingers. Masseer met zachte bewegingen, maar wissel ook af door wat stevige knedingen en bewegingen toe te voegen. Aan het einde van de massage maak je kommetjes van je handen en plaats je deze op je ogen. Voel de warmte van je handen. Blijf rustig doorademen en rond dan dit In de Rust moment af, op jouw eigen tempo. 

Laat een glimlach op je gezicht verschijnen en geniet na van dit In de Rust moment.