Coaching

Coaching

Herken jij dit?

Hoe voel jij je als je denkt aan de vergadering van morgen? Of aan de dingen die nog op je to do lijstje staan? Ervaar jij stress omdat je alle ballen hoog moet houden? Versnelt je ademhaling, gaat je hartslag omhoog en begin je te zweten?

Een beetje stress is nuttig

Stressreacties kunnen heel nuttig zijn als je huis in brand staat. We rennen daardoor harder en sneller weg bij het gevaar. Maar als je deze reacties ook ervaart als je alleen maar denkt aan de vergadering van morgen is dit niet goed voor je gezondheid.

Bij langdurige aanwezigheid van stress kan dit leiden tot uitputting van het lichaam. In het ergste geval leidt dit tot overspanning of een burnout.

Inspanning en ontspanning

In deze hectische tijd van veel stress, moeten, doen, presteren en onder druk staan is het heel lastig om rust te vinden en in balans te blijven. Maar juist rust en balans helpen je om overeind te blijven staan als er veel van je gevraagd wordt.

Elke gebeurtenis die de dagelijkse routine verandert is een potentiële veroorzaker van stress. De veranderingen kunnen ook te groot worden. We kunnen dan niet meer aanpassen; we raken overbelast en zelfs ziek. Een beetje stress is nuttig, het maakt het leven spannend en houdt ons scherp. Inspanning en ontspanning moeten in balans zijn.

Zeggen dat je hulp nodig hebt, mag
Zeggen dat het even niet gaat, mag
Zeggen dat je het niet alleen kan, mag
Je hoeft het niet alleen te doen.

Hoe vind jij meer rust en balans?

Zoek jij ook meer rust en balans? Merk jij ook dat je vaak opgeslorpt wordt in het denken en doen? En wil jij daar verandering in brengen?

Bij In de Rust coaching gaan we samen van rust naar verandering. We onderzoeken de oorzaak van de stress en gaan naar rust en balans.

Rust staat centraal. Eerst rust in het hoofd en dan in het lichaam. Ik laat je bewust worden van je gedachten, lichaam en ademhaling om je daarna te begeleiden bij de verandering waar jij aan wilt werken. Rust in het hoofd en lichaam is belangrijk om de verandering die je wilt te laten slagen.

Laat mij je helpen om de rust in je hoofd en lichaam te vinden.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vriendelijke woorden

Suzanne straalt rust en warmte uit waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Ze voelde mijn gemoedstoestand heel goed aan en stelde de juiste vragen om me te laten ontdekken met welke gevoelens ik worstelde. Ze heeft me geleerd meer rust voor en in mezelf te creëren. Hierdoor lukt het me beter mijn emoties te duiden en ben ik weer dichter bij mezelf gekomen.

C-.

Coaching traject en tarieven

Wil je kennis maken? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek (gratis).

Is er een klik? Dan plannen we een intakegesprek.

Na het intakegepsrek hebben we elke week of om de week een coachsessie van max. anderhalf uur. Dit zijn 5 coachsessies in totaal.

Mochten er meer gesprekken nodig zijn, dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Totaalprijs: €510,-

Wil jij thuis alvast aan de slag?

Als je in balans bent is er een evenwicht dat voor jou prettig voelt. Maar als je uit balans bent ontbreekt het evenwicht. Het kost energie als je niet in balans bent.

Ervaar jij dit ook?

Ga thuis alvast aan de slag met deze In de Rust coaching oefening.

Verdeel een A4 papier in tweeën of download het formulier via de onderstaande knop. Aan de linkerkant schrijf je alles wat jou vandaag energie kost en aan de rechterkant komt alles wat jou energie geeft. Schrijf ook de kleinste dingetjes op, zoals de kat eten geven of de plantjes water geven. 

Dit kan je voor 1 dag bijhouden. Om een goed overzicht te krijgen van jouw balans kan je het ook voor een bepaalde periode bijhouden.

Wat valt je op aan jouw overzicht? Welke kant is bij jou het langst? Ben jij uit balans? Wil je met dit door jouw gemaakte overzicht aan de slag? Neem gerust contact met me op, dan kijken we er samen naar.